Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Ponudba
Zimska napredna skupina
Vadba namenjena vsem, ki želite čez zimo ohraniti ali izboljšati svojo telesno pripravljenost in tekaško pomlad dočakati zdravi, polni energije in motiviranosti za tekaške ali druge športne podvige.
 
Tako kot že vrsto let tudi za to zimo pripravljamo zanimivo in učinkovito vadbo, s katero želimo:
  • da ostanete tudi v tem času aktivni in da ohranite ter še izpopolnite svojo telesno pripravljenost,  
  • da pretežno tekaško vadbo, ki ste jo izvajali prek leta, zamenjate z raznovrstno, zanimivo in bolj pestro vadbo, s pomočjo katere se bo tudi vaša motiviranost za redno delo prek zime in kasneje izboljšala,
  • ustvariti ustvarjalno zabavnost in dati možnost, da se seznanite in morda naučite kakšnih novih športnih aktivnosti, ki so za vas zdaj še tuje.Napredna skupina je namenjena vsem, ki se želite kar najbolje pripraviti na zahtevne tekaške izzive pod strokovnim vodstvom v skupini tekačev s podobnimi pričakovanji. Intenzivnejša vadba je namenjena predvsem izkušenim tekačem in boljše pripravljenim rekreativcem. 

Vadbo vodita Tadej Verbošt in Ana Odlazek.

Treningi bodo sestavljeni iz uvodnega tekaškega dela na prostem in raznovrstne vadbe v športni dvorani. Dvoranska vadba bo vključevala vadbo različnih vrst moči (splošno, eksplozivno in vzdržljivost v moči) z uporabo različnih orodij, lastne teže in rekvizitov (žoge, elastike, Trx, kolebnice,..) ter vadbo za razvoj gibljivosti.

Vadba poteka od 6. novembra 2018 do 28. marca 2019. Treningi potekajo ob torkih in četrtkih od 18:15 do 20:00 v športnem parku Slovan in v športni dvorani Grintovec na Fakulteti za šport.
Objavljeno torek, 3.10.2017
 
 
  Možnosti
  Nazaj na ponudbo
  Komentirajte ponudbo (1)
  Objavite na Facebook
  Cena:
Mesečno - 250 € (5 x 50 €)
Enkratno plačilo - 225 €
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju