Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Ponudba
Zimska preventivna vadba
Program je namenjen vsem, ki se spopadate z različnimi bolečinami pri vadbah.
 
Žal v tekaški karieri pride tudi do poškodb. Njihov nastanek lahko preprečimo ali pozdravimo že poškodovano mesto. Da bi se čimprej vrnili na tekaške steze, ni smotrno čakati doma in šteti dneve, da čas pozdravi poškodbo. Pridružite se preventivno rehabilitacijski skupini kjer poskrbimo, da v dobri družbi pospešite rehabilitacijo in dočakate nove tekaške kilometre močnejši kot prej. 

Program je namenjen vsem, ki se spopadate z raznimi bolečinami pri tekaški vadbi (bolečine v hrbtenici, kolenih, gležnjih,...). Program vsebuje preventivne (krepilne in raztezne) vaje pred poškodbami, vzpostavitev in ohranjanje statike telesa, krepitev globokih stabilizatorjev trupa in senzomotorično vadbo za lokomotorni sistem. 
 
Vadba, katere glavni cilj je varna in učinkovita vrnitev na tekaške steze, priprava na nove tekaške podvige in v dobri družbi nasmejanih sotrpinov predvsem poskrbeti za zdravje svojega telesa.

Program vadbe traja od 5. novembra 2018 do 29. marca 2019

Treningi potekajo:
  • ponedeljek in sreda od 18:30 do 20:00 - Dvorana Škrlatica
Trener Tadej Verbošt.

Velikost vadbene skupine je do 12 vadečih.

Nekaj značilnosti programa:
  • Voden trening, ki se deli na ogrevalno tekaški del in glavni del s poudarkom na vadbi moči in gibljivosti.
  • Prilagojena vadba potrebam posameznika in njegovim poškodbam. 
  • Program bo potekal v skupini in bo v glavnem delu organiziran v obliki frontalne, krožne ali obhodne vadbe.
  • Vadeči so periodično testirani, na podlagi testov spremljamo napredek v pridobivanju moči in gibljivosti glavnih mišičnih skupin.

Še niste prepričani? Udeležite se preizkusnega treninga brez obveznosti in se potem odločite. Zaradi oblikovanja skupin vas prosimo, da se prijavite in vpišete "preizkus" pod opombe.


Ko ne moremo teči, pete najbolj srbijo. Poskrbite, da ne bodo srbele predolgo!

Tek.si priporoča:
Že dolgo velja priporočilo športne medicine naj ljudje, ki se želijo vključiti v športni program, pred tem preverijo svoje zdravstveno stanje. 
Zdravnik bo odkril morebitne zadržke in nevarnosti za vaše športno udejstvovanje, oziroma priporočil kje, kdaj in na kaj je treba biti pazljiv. Pregled naj vključuje vsaj krvno sliko in elektrokardiogram (EKG).
Posebno pozornost zahtevajo nekateri znaki tveganja za srčno-žilne bolezni: prekomerna teža, povišan krvi tlak, visok holesterol, ali bolezni srca.

Pregled lahko opravite tudi pri našem pogodbenem izvajalcu, ZVD - Zavod za varstvo pri delu d.o.o., Chengdujska cesta 25, Ljubljana, kjer so za vas pripravili osnovni preventivni zdravstveni pregled po ugodni ceni. Več na info@tek.si

Objavljeno petek, 5.10.2018
 
 
  Možnosti
  Nazaj na ponudbo
  Komentirajte ponudbo (1)
  Objavite na Facebook
  Cena:
Mesečno - 275 € (5 x 55 €)
Enkratno plačilo - 250 €
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju