Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Ponudba
Preventivna vadba za tekače
Program je namenjen tistim, ki se spopadajo z raznimi bolečinami pri tekaški vadbi.
 
Žal v tekaški karieri pride tudi do poškodb. Njihov nastanek lahko preprečimo ali pozdravimo že poškodovano mesto. Da bi se čimprej vrnili na tekaške steze, ni smotrno čakati doma in šteti dneve, da čas pozdravi poškodbo. Pridružite se preventivno rehabilitacijski skupini kjer poskrbimo, da v dobri družbi pospešite rehabilitacijo in dočakate nove tekaške kilometre močnejši kot prej

Program je namenjen vsem tistim, ki se spopadajo z raznimi bolečinami pri tekaški vadbi (bolečine v hrbtenici, kolenih, gležnjih,...). Program vsebuje preventivne (krepilne in raztezne) vaje pred poškodbami, vzpostavitev in ohranjanje statike telesa, krepitev globokih stabilizatorjev trupa in senzomotorična vadba za lokomotorni sistem. 
 
Vadba, katere glavni cilj je varna in učinkovita vrnitev na tekaške steze, priprava na nove tekaške podvige in v dobri družbi nasmejanih sotrpinov predvsem poskrbeti za zdravje svojega telesa.

Program vadbe traja 7 mesecev, od 3. aprila do 31. oktobra 2018. Vadbo izvajamo v parku Slovan in njegovi okolici. 

Skupina ponedeljek in sreda od 18:30 do 20:00 - trener Tadej Verbošt
Skupina torek in četrtek od 18:30 do 20:00 - trener Gregor Verbošt

Velikost vadbene skupine je do 12 vadečih.

Nekaj značilnosti programa:
  • Voden trening, ki se deli na ogrevalno tekaški del in glavni del s poudarkom na vadbi moči in gibljivosti.
  • Prilagojena vadba potrebam posameznika in njegovim poškodbam. 
  • Program bo potekal v skupini in bo v glavnem delu organiziran v obliki frontalne, krožne ali obhodne vadbe.
  • Vadeči so periodično testirani, na podlagi testov spremljamo napredek v pridobivanju moči in gibljivosti glavnih mišičnih skupin.

Še niste prepričani? Preizkusite vadbo na prvih dveh treningih brez obveznosti in se potem odločite. Zaradi oblikovanja skupin vas prosimo, da se prijavite in vpišete "preizkus" pod opombe.


Ko ne moremo teči, pete najbolj srbijo. Poskrbite, da ne bodo srbele predolgo!


Tek.si priporoča:
Že dolgo velja priporočilo športne medicine naj ljudje, ki se želijo vključiti v športni program, pred tem preverijo svoje zdravstveno stanje. 
Zdravnik bo odkril morebitne zadržke in nevarnosti za vaše športno udejstvovanje, oziroma priporočil kje, kdaj in na kaj je treba biti pazljiv. Pregled naj vključuje vsaj krvno sliko in elektrokardiogram (EKG).
Posebno pozornost zahtevajo nekateri znaki tveganja za srčno-žilne bolezni: prekomerna teža, povišan krvi tlak, visok holesterol, ali bolezni srca.

Pregled lahko opravite tudi pri našem pogodbenem izvajalcu, ZVD - Zavod za varstvo pri delu d.o.o., Chengdujska cesta 25, Ljubljana, kjer so za vas pripravili osnovni preventivni zdravstveni pregled po ugodni ceni. Več na info@tek.si

Objavljeno sreda, 7.3.2018
 
 
  Možnosti
  Nazaj na ponudbo
  Komentirajte ponudbo (1)
  Objavite na Facebook
  Cena:
Mesečno - 280 € (7 x 40 €)
Plačilo v dveh obrokih - 240 € (2 x 120 €)
Enkratno plačilo - 220 €
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju