Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Ponudba
Tečemo z nasmehom
Vadba je primerna za vse, ki vam tek pomeni sprostitev, ohranjanje zdravja, preventivni ukrep in druženje s podobno mislečimi.
 
Naš najbolj priljubljen program. Tekaška vadba, kjer rezultat ni glavni cilj (seveda včasih pogledamo tudi na uro;)). Zdravje, sprostitev, preventivni ukrep, dobra družba, to vse je tek z nasmehom. Pripravljamo se za razdalje 10 km in 21 km.

Program traja sedem mesecev. Pričnemo v torek 4. aprila in zaključimo 31. oktobra. Nastop na Ljubljanskem maratonu je skoraj obvezen. Treningi se odvijajo v parku Tivoli in njegovi okolici ali stadionu Slovan in okolici.
  • Skupina TIVOLI ponedeljek in sreda (18:00 do 19:30) - trener Matej Pogačar
  • Skupina TIVOLI torek in četrtek (18:00 do 19:30) - Maruša Stermecki Pukl
  • Skupina SLOVAN ponedeljek in sreda (15:30 do 17:00) - trener Gregor Verbošt
Velikost vadbene skupine je 15 do 20 vadečih.

Nekaj značilnosti programa:
  • Voden tekaški trening z uvodnim skupinskim ogrevanjem, tekaško vadbo prilagojeno vadečim, skupno splošno vadbo moči ter raztezanjem obremenjenih mišic (ob začetku vadbe so podana konkretna navodila o poteku vadbe).
  • Program bo potekal v skupini tekačev razdeljenih v manjše podskupine (po tekaških sposobnostih).
  • Testiranja vadečih; Vadeči so periodično testirani, na podlagi testov spremljamo napredek v teku.
Še niste prepričani? Preizkusite vadbo na prvih dveh treningih brez obveznosti in se potem odločite. Zaradi oblikovanja skupin vas prosimo, da se prijavite in vpišete "preizkus" pod opombe.Tek.si priporoča:
Že dolgo velja priporočilo športne medicine naj ljudje, ki se želijo vključiti v športni program, pred tem preverijo svoje zdravstveno stanje. 
Zdravnik bo odkril morebitne zadržke in nevarnosti za vaše športno udejstvovanje, oziroma priporočil kje, kdaj in na kaj je treba biti pazljiv. Pregled naj vključuje vsaj krvno sliko in elektrokardiogram (EKG).
Posebno pozornost zahtevajo nekateri znaki tveganja za srčno-žilne bolezni: prekomerna teža, povišan krvi tlak, visok holesterol, ali bolezni srca.

Pregled lahko opravite tudi pri našem pogodbenem izvajalcu, ZVD - Zavod za varstvo pri delu d.o.o., Chengdujska cesta 25, Ljubljana, kjer so za vas pripravili osnovni preventivni zdravstveni pregled po ugodni ceni. Več na info@tek.si

Objavljeno ponedeljek, 5.3.2018
 
 
  Možnosti
  Nazaj na ponudbo
  Komentirajte ponudbo (1)
  Objavite na Facebook
  Cena:
Mesečno - 210 € (7 x 30 €)
Plačilo v dveh obrokih - 180 € (2 x 90 €)
Enkratno plačilo - 160 €
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju