Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Forum > Tekaški kotiček
 
9. Veronikin tek Kamnik - 10 km
 
  Avtor
Franci Kramar
  Vse objave uporabnika
  Število objavljenih člankov: 0
  Število objav na forumu: 1
  Možnosti
  Nazaj na Tekaški kotiček
  Najnovejše teme na forumu
  Neodogovorjene teme na forumu
  Pravila in navodila na forumu
 
   
Objave v izbrani forumski temi
 
Franci Kramar, 21.9.2017 ob 11:12
9. Veronikin tek Kamnik, 7.10.2017 od 9:30 dalje

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo letos že devetič organiziral Veronikin tek. Gre za sedmi letošnji tek serije Gorenjska, moj planet. Za razliko od prejšnjih let, ko je tek potekal v več krogih po srednjeveškem mestnem jedru, bo letos najdaljša proga speljana v enem 10 kilometrov dolgem krogu po Kamniku in okolici.

Vabimo vas, da se prijavite na 9. Veronikin tek, ki bo v soboto, 7. oktobra 2017, ali pa pridite podpirat tekače. Start in cilj vseh tekov bosta na Glavnem trgu v Kamniku. Zjutraj od 9:30 dalje bo start učenk in učencev, nato bo ob 11. uri sledil tek na 10 kilometrov. Cicibanov tek – tek vrtcev pa bo ob 13.30.

Predprijave so možne preko spletne aplikacije prijavim.se ali na Turistično informativnem centru v Kamniku na Glavnem trgu 2 in sicer do vključno četrtka 5. oktobra 2017. Prijave so možne tudi na dan tekmovanja na prijavni službi in sicer otroci do 9. ure, odrasli pa do 10. ure. Startnina pri predprijavi znaša 10 evrov, na dan tekmovanja pa 15 evrov. Za otroke, učence in dijake startnine ni. Znesek se poravna na dan tekmovanja pri prijavni službi ali vsak od 9. do 16. uri na Turistično informativnem centru v Kamniku, Glavni trg 2.
 
 
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
     
     
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju