Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Poročila s terena > Razgibajmo Bežigrad na Bejžpartyju
Razgibajmo Bežigrad na Bejžpartyju
Brezplačni dogodek za promocijo aktivnejšega življenja. Pridite in se razgibajte na delavnicah in hkrati uživajte v atraktivnih predstavitvah in nastopih posamezne športne organizacije.
 
Športno društvo Sokol Bežigrad v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljana in z vsemi športno-rekreacijskimi organizacijami, ki delujejo v Četrtni skupnosti Bežigrad, v soboto dne 6.9.2014 od 13:00 do 18:00 ure na ploščadi in zelenici ter v parku pred OŠ Dr. Vita Kraigherja, na naslovu Trg 9. maja 1, Ljubljana prireja dogodek "Bejžparty"

Gre za brezplačni dogodek, posredno sofinanciran s strani Mestne občine Ljubljana, za promocijo aktivnejšega življenja, kjer bo z odprtimi delavnicami različnih športno-rekreacijskih panog sodelovalo vsaj 11 organizacij, in sicer z namenom privabiti prebivalce ČS Bežigrad in jim predstaviti športni duh svojih programov oz. jih vsaj dodatno motivirati k zdravi rekreaciji in gibanju.

Zato pridite in se razgibajte na non-stop delavnicah od 14:00 do 18:00 ure in hkrati uživajte v atraktivnih predstavitvah in nastopih posamezne organizacije od 15:00 do 17:00 ure! 

Nato pa se bodo v »Tednu odprtih vrat« od 8. do 12. septembra pri vseh omenjenih organizacijah odvijale še brezplačne vadbe za vse starosti – tudi tja lepo vabljeni.
Objavljeno sreda, 27.8.2014
 
 
  Avtor
Matej Pogačar
  Nazaj na prvo stran
  Nazaj na kategorijo Poročila s terena
  Komentirajte članek (3)
  Objavite na Facebook
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju