Tek.si | Forum | Ponudba | Sodeluj
 
Gost
 
 
Prva stran > Prireditve in dogodki društva > Cooperjevi tekaških preizkusi 2018
Cooperjevi tekaških preizkusi 2018
V sodelovanju z Mestno občino Ljubljane in Športno zvezo Ljubljane tudi letos pripravljamo organizirane brezplačne preizkuse telesne pripravljenosti.
 
Kraj prireditve: Športni park Kodeljevo, stadion Slovan

Datum in čas:
  • Četrtek, 31. maj (15:00 - 18:00)
  • Četrtek, 21. junij (15:00 - 18:00)
  • Četrtek, 11. september (16:00 - 20:00)
  • Četrtek, 4. oktober (15:00 - 18:00)
Starti posameznih skupin na 25 minut (15:00; 15:25; ... 17:55)

Prijava: Zaradi razporejanja udeležencev v skupine (start ob določeni uri) obvezna pred prijava na povezavi - PRIJAVA

Prijavljeni bodo o razvrstitvi v skupino obveščeni na vpisan elektronski naslov v sredo pred posameznim testom.

Dolžini: Test sestavljata teka na 2400 metrov za moške in 1600 metrov za ženske (oboji stari nad 16 let), ki ju je potrebno preteči v čim krajšem času, a tako, da pri tem ne ogrožate lastnega zdravja. (Za ženske, ki pretečejo 1600 m razdaljo hitreje kot v 8-ih minutah, je priporočljivo, da opravijo preizkus na razdalji 2400 m).

V dodatni ponudbi bodo meritve telesne teže, osnovne sestave telesa in krvnega pritiska ter svetovanje s strani strokovnjakov tekaške vadbe.

Navodila: Ko pridete na testiranje, se najprej zglasite na prijavnem mestu, kjer boste dobili startno številko. Sledijo meritve (telesna teža, krvni tlak), ogrevanje in nato preizkus. Po teku vam bodo na voljo tudi strokovnjaki s področja športnega treninga, ki vam lahko kvalitetno svetujejo glede vaše tekaške oz. športne vadbe.
Parkiranje: Priporočamo, da se na prireditev pripeljete s kolesom ali mestnim javnim prevozom, kdor pa se bo pripeljal z avtom, naj ga pusti na označenih parkiriščih.

Zdravstveno varstvo in splošna določila: Preizkusa se udeležujete na lastno odgovornost. Organizatorji akcije ne odgovarjajo za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator bo v času prireditve zagotovil službo za prvo pomoč.

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo pri tej aktivnosti in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo.
Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo udeleženec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo kupcev oz. udeležencev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).
Izvajalci/organizatorji:  Akademsko atletsko društvo Slovan, Športna zveza Ljubljane, Mestna občina Ljubljane.

Informacije:
  • 040 626 361 (Matej)
  • info@tek.siObjavljeno torek, 15.5.2018
 
 
  Avtor
Matej Pogačar
  Nazaj na prvo stran
  Nazaj na kategorijo Prireditve in dogodki društva
  Komentirajte članek (2)
  Objavite na Facebook
 
 
Informacije o nas
Kontakt
Pravno obvestilo
Prijavnica za članstvo
Prijavnica za programe
Tek.si na Facebooku
Tek.si na Twitterju